Välkommen till FriddeOTD

"Vadå, är du intresserad av smink och sånt? Äh lägg av, titta på dig. Du har grönt hår och neonkläder, du kan inget om mode, stil och skönhet."
Jodå, lilla du.
In fact, jag har tittat på sminkvideor på youtube, läst sminkbloggar och prövat mig fram med smink i ett år nu. Jag kan nog en hel del, fast jag är inte riktigt i takt med min hjärna.
Jag har iallafall skapat denhär sminkbloggen för att visa att man inte behöver brunt hår, massor av dyrt smink och kläder i naturfärger för att vara en "beautygirl".
Jag har fortfarande sjukt mycket kvar att lära, jag kan så lite fortfarande men det finns så mycket. Man får helt enkelt skaffa sig erfarenhet, en sak jag inte än så länge har så mycket av. Jag kommer nog att utvecklas en hel del, vem vet, kanske om ett år står jag där med dyrt smink och brunt hår.
Smink är ett stort intresse jag har men inte mitt största. Jag är även väldigt hårintresserad, och jag har hållt på med hår sen jag var 13 år. Fast jag var alltid hårintresserad som barn. Jag minns att jag drömde att gå till frisören när jag var fyra, mamma klippte oss alltid annars. Jag minns att jag ville ha kort, riktigt kort, med taggar som en av killarna i 90-talsgruppen Aqua, minns ni? Jag tror inte jag fattade att han hade så kort hår...
Nog av kuriosa. Vill ni veta mer om mig får ni fortsätta läsa min blogg. Jag planerar att uppdatera ungefär en gång i veckan i början, sen kommer det väl bli ännu mer när jag fått några läsare. Jag tror inte jag kommer uppdatera varje dag iallafall, så jag ska inte lova det.
Så, vad kommer ni att få se i min blogg då?
Smink, shopping, FOTDs såklart, håruppdateringar, och andra nörderier som hör ihop med beauty.
Nu är detta inlägg alldeles för långt redan, så nu ska jag försöka fota min FOTD.
See ya!
ps. FriddeOTD läses som Fridde of the day.

Kommentarer
Postat av: Olivia

Skriv in dethär i designen:



<a href='http://www.layoutsparks.com'><img src='http://images2.layoutsparks.com/1/118157/yankees-stripes-pink-pattern.gif' alt='Yankees Stripes Pink Pattern Images' title='Yankees Stripes Pink Pattern Images'></a>

2010-03-20 @ 18:35:09
URL: http://minipri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0